Anasayfa » Mimari-Dekorasyon-Tasarım » Doğru ankastre kullanımı için  önemli ipuçları

Doğru ankastre kullanımı için  önemli ipuçları

Yemek pişirirken mutfağınızdaki ankastre ürünlerden daha fazla verim almak, daha az enerji tüketmek ve ömürlerini uzatmak istiyorsanız bunları bilmenizde fayda var. Dünyada davlumbaz üretiminde ilk 10, Avrupa’da ise ilk 5 arasında yer alan Silverline’nin Marka Direktörü Dilek Kosova tüketiciye ankastre ocak, fırın ve davlumbazı doğru ve verimli kullanımın ipuçlarını veriyor. 

Mutfaktaki buharı en etkili biçimde gidermek için davlumbaz pişirme işlemine başladığında açılmalı ve pişirme sonlandıktan birkaç dakika sonra kapatılmalı. Pişirme sonrası mutfağınızda kalan artık kokuları yok etmek için 15 dakikalık otomatik çalışma sistemini kullanabilirsiniz. Ürün belirlenen süre sonunda otomatik olarak kapanacağı için tekrar mutfağa gitmenize gerek kalmaz…